文献
J-GLOBAL ID:201802257872775596
整理番号:18A2002844
バイオプライミングは抗酸化防御を改善し光合成効率を維持するトウモロコシに対する塩分の有害な影響を緩和する【JST・京大機械翻訳】
Bio-priming mitigates detrimental effects of salinity on maize improving antioxidant defense and preserving photosynthetic efficiency
著者 (4件):
Panuccio M.R.
(Agriculture Department, Mediterranea University, Feo di Vito, 89122, Reggio Calabria, Italy)
,
Chaabani S.
(High Agronomic Institute of Chott Mariem, University of Sousse, Tunisia)
,
Roula R.
(High Agronomic Institute of Chott Mariem, University of Sousse, Tunisia)
,
Muscolo A.
(Agriculture Department, Mediterranea University, Feo di Vito, 89122, Reggio Calabria, Italy)
資料名:
Plant Physiology and Biochemistry
(Plant Physiology and Biochemistry)
巻:
132
ページ:
465-474
発行年:
2018年
JST資料番号:
W1643A
ISSN:
0981-9428
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
フランス (FRA)
言語:
英語 (EN)