文献
J-GLOBAL ID:201802258545447308
整理番号:18A1254212
芳香抽出物希釈分析,定量的測定,芳香再結合,及び省略/添加実験の応用によるMeilanchunゴマフレーバスタイルBaijiuにおける重要な芳香化合物の特性化【JST・京大機械翻訳】
Characterization of key aroma compounds in Meilanchun sesame flavor style baijiu by application of aroma extract dilution analysis, quantitative measurements, aroma recombination, and omission/addition experiments
著者 (9件):
Sun Jinyuan
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China 100048. huangmq@btbu.edu.cn)
,
Li Qinya
,
Luo Siqi
,
Zhang Jinglin
,
Huang Mingquan
,
Chen Feng
,
Zheng Fuping
,
Sun Xiaotao
,
Li Hehe
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
8
号:
42
ページ:
23757-23767
発行年:
2018年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)