文献
J-GLOBAL ID:201802258814508125
整理番号:18A0630323
ダイズミニコアコレクションからの種子における「こく味」味エンハンサーであるγ-グルタミルペプチド及びオリゴ糖の多様性
Diversity of γ- glutamyl peptides and oligosaccharides, the “kokumi” taste enhancers, in seeds from soybean mini core collections
著者 (10件):
SHIBATA Masayuki
(Fuji Oil Holdings Inc., Osaka, JPN)
,
SHIBATA Masayuki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
HIROTSUKA Motohiko
(Fuji Oil Holdings Inc., Osaka, JPN)
,
HIROTSUKA Motohiko
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MIZUTANI Yukiko
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
TAKAHASHI Haruya
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KAWADA Teruo
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUMIYA Kentaro
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
HAYASHI Yukako
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUMURA Yasuki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
82
号:
3
ページ:
507-514
発行年:
2018年03月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)