文献
J-GLOBAL ID:201802259207963602
整理番号:18A0426106
電解水を用いた洗浄後の高CO_2雰囲気中で貯蔵した新鮮カットキャベツの亜致死損傷大腸菌群の生存性【Powered by NICT】
Viability of sublethally injured coliform bacteria on fresh-cut cabbage stored in high CO2 atmospheres following rinsing with electrolyzed water
著者 (2件):
Izumi Hidemi
(Faculty of Biology-Oriented Science and Technology, Kindai University, 930 Nishimitani, Kinokawa, Wakayama 649-6493, Japan)
,
Inoue Ayano
(Faculty of Biology-Oriented Science and Technology, Kindai University, 930 Nishimitani, Kinokawa, Wakayama 649-6493, Japan)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
266
ページ:
207-212
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)