文献
J-GLOBAL ID:201802259422452499
整理番号:18A0482673
熱力学的評価を用いた蛋白質の安定化に及ぼす炭水化物による優先的排除機構【Powered by NICT】
Preferential exclusion mechanism by carbohydrates on protein stabilization using thermodynamic evaluation
著者 (3件):
Kim Nam Ah
(College of Pharmacy, Dongguk University-Seoul, Gyeonggi 410-820, Republic of Korea)
,
Thapa Ritu
(College of Pharmacy, Dongguk University-Seoul, Gyeonggi 410-820, Republic of Korea)
,
Jeong Seong Hoon
(College of Pharmacy, Dongguk University-Seoul, Gyeonggi 410-820, Republic of Korea)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
109
ページ:
311-322
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)