文献
J-GLOBAL ID:201802259646259829
整理番号:18A0487823
血糖反応における類似した改善したパーボイルドイネ代謝健常者と糖尿病患者における異なる【Powered by NICT】
Parboiled rice metabolism differs in healthy and diabetic individuals with similar improvement in glycemic response
著者 (3件):
Hamad Samar
(Department of Food Science and Nutrition, College of Life Sciences, Kuwait University, Safat, Kuwait)
,
Zafar Tasleem A.
(Department of Food Science and Nutrition, College of Life Sciences, Kuwait University, Safat, Kuwait)
,
Sidhu Jiwan
(Department of Food Science and Nutrition, College of Life Sciences, Kuwait University, Safat, Kuwait)
資料名:
Nutrition
(Nutrition)
巻:
47
ページ:
43-49
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0836A
ISSN:
0899-9007
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)