文献
J-GLOBAL ID:201802260223612074
整理番号:18A1354018
加工肉の健康可能性の強化:食肉ベース食品マトリックスにおける固有微細構造,水移動性及び酸化に及ぼすキトサン又はカルボキシメチルセルロース濃縮の影響【JST・京大機械翻訳】
Enhancing the health potential of processed meat: the effect of chitosan or carboxymethyl cellulose enrichment on inherent microstructure, water mobility and oxidation in a meat-based food matrix
著者 (6件):
Han Minyi
(Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, China)
,
Clausen Mathias P.
,
Christensen Morten
,
Vossen Els
,
Van Hecke Thomas
,
Bertram Hanne Christine
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
7
ページ:
4017-4027
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)