文献
J-GLOBAL ID:201802260346591810
整理番号:18A0799625
Acai(Euterpe oleracea),Stevia(Stevia rebaudiana Bertoni),及びチョウセンニンジン(Panax quinquefolius L.)抽出物の抗菌力に及ぼす熱処理,マイクロ波及びパルス電場処理の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of thermal treatment, microwave, and pulsed electric field processing on the antimicrobial potential of acai (Euterpe oleracea), stevia (Stevia rebaudiana Bertoni), and ginseng (Panax quinquefolius L.) extracts
著者 (4件):
Pina-Perez Maria Consuelo
(Institute of Life Technologies, HES-SO Valais-Wallis, Route du Rawyl 64, CP 1950 Sion, Switzerland)
,
Rivas Alejandro
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA-CSIC), Avda. Agustin Escardino, 7, 46980 Paterna (Valencia), Spain)
,
Martinez Antonio
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA-CSIC), Avda. Agustin Escardino, 7, 46980 Paterna (Valencia), Spain)
,
Rodrigo Dolores
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA-CSIC), Avda. Agustin Escardino, 7, 46980 Paterna (Valencia), Spain)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
90
ページ:
98-104
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)