文献
J-GLOBAL ID:201802260721999483
整理番号:18A0797213
中国で利用される澱粉資源の形態学的,結晶性,糊化,熱的および機能的特性に関する系統的比較研究【JST・京大機械翻訳】
A systematic comparative study on morphological, crystallinity, pasting, thermal and functional characteristics of starches resources utilized in China
著者 (3件):
Wang Xiaoxuan
(Food Science and Technology Program, Beijing Normal University-Hong Kong Baptist University United International College, Zhuhai, Guangdong 519085, China)
,
Reddy Chagam Koteswara
(Department of Food Science and Technology, Pondicherry University, Puducherry 605014, India)
,
Xu Baojun
(Food Science and Technology Program, Beijing Normal University-Hong Kong Baptist University United International College, Zhuhai, Guangdong 519085, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
259
ページ:
81-88
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)