文献
J-GLOBAL ID:201802261232439477
整理番号:18A0821085
ラズベリーアントシアニン消費は酸化ストレスを軽減し,肝臓脂質代謝を調節することにより食事誘発肥満を予防する【JST・京大機械翻訳】
Raspberry anthocyanin consumption prevents diet-induced obesity by alleviating oxidative stress and modulating hepatic lipid metabolism
著者 (6件):
Wu Tao
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety (Tianjin University of Science and Technology), Tianjin 300457, China. Zm0102@sina.com wutaoxx@gmail.com)
,
Yang Lu
,
Guo Xueqi
,
Zhang Min
,
Liu Rui
,
Sui Wenjie
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
4
ページ:
2112-2120
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)