文献
J-GLOBAL ID:201802261428359979
整理番号:18A0630319
ラピッドビスコアナライザーを用いたプロセスチーズのクリーミング効果,機械的性質及び微細構造に及ぼす乳化条件の影響
Effects of emulsifying conditions on creaming effect, mechanical properties and microstructure of processed cheese using a rapid visco-analyzer
著者 (9件):
FU Wei
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
WATANABE Yurika
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
SATOH Hayaka
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
INOUE Keita
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
MORIGUCHI Natsumi
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
FUSA Kazunao
(MEGMILK SNOW BRAND Co., Ltd., Kawagoe, JPN)
,
YANAGISAWA Yuya
(MEGMILK SNOW BRAND Co., Ltd., Kawagoe, JPN)
,
MUTOH Takaaki
(MEGMILK SNOW BRAND Co., Ltd., Kawagoe, JPN)
,
NAKAMURA Takashi
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
82
号:
3
ページ:
476-483
発行年:
2018年03月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)