文献
J-GLOBAL ID:201802261690484909
整理番号:18A0991016
Prunus cerasifera var.atropurpurea葉からのアントシアニンの定量のためのグリーン二次元HPLC-DAD/ESI-MS法の開発とエネルギー飲料中の安定性の改善【JST・京大機械翻訳】
Development of a green two-dimensional HPLC-DAD/ESI-MS method for the determination of anthocyanins from Prunus cerasifera var. atropurpurea leaf and improvement of their stability in energy drinks
著者 (4件):
Chen Fang-Fang
(Oncology Branch, Chongqing Three Gorges Central Hospital, Chongqing, 404000, China)
,
Sang Jie
(College of Life Sciences, Shanxi Agricultural University, Taigu, Shanxi, 030801, China)
,
Zhang Yao
(Oncology Branch, Chongqing Three Gorges Central Hospital, Chongqing, 404000, China)
,
Sang Jun
(School of Pharmaceutical Sciences, Sun Yat-sen University, Guangzhou, Guangdong 510006, China)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
53
号:
6
ページ:
1494-1502
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)