文献
J-GLOBAL ID:201802261745388874
整理番号:18A0473500
化学精製工程における魚油の揮発性化合物及び脂肪酸プロファイルの変化の解析【Powered by NICT】
Analysis of the Changes in Volatile Compound and Fatty Acid Profiles of Fish Oil in Chemical Refining Process
著者 (5件):
Song Gongshuai
(Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310012, P.R. China)
,
Dai Zhiyuan
(Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310012, P.R. China)
,
Shen Qing
(Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310012, P.R. China)
,
Peng Xi
(Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310012, P.R. China)
,
Zhang Mengna
(Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310012, P.R. China)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
120
号:
2
ページ:
ROMBUNNO.201700219
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)