文献
J-GLOBAL ID:201802262254254357
整理番号:18A1189222
アンギオテンシンI変換酵素阻害活性を有する卵白加水分解物の最適化とスケールアップ調製【JST・京大機械翻訳】
Optimization and Scale-Up Preparation of Egg White Hydrolysate with Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory Activity
著者 (4件):
Li Qiyi
(Dept. of Agricultural, Food & Nutritional Science, Univ. of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada)
,
Liao Wang
(Dept. of Agricultural, Food & Nutritional Science, Univ. of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada)
,
Fan Hongbing
(Dept. of Agricultural, Food & Nutritional Science, Univ. of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada)
,
Wu Jianping
(Dept. of Agricultural, Food & Nutritional Science, Univ. of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
83
号:
6
ページ:
1762-1768
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)