文献
J-GLOBAL ID:201802262256963220
整理番号:18A0617189
北アフリカ植物から得た精油の噴霧による高酸素調整雰囲気下で包装されたラム薄切りのシェルフライフの延長【Powered by NICT】
Prolonging shelf life of lamb cutlets packed under high-oxygen modified atmosphere by spraying essential oils from North-African plants
著者 (5件):
Lahmar Aida
(Molecular and Cellular Biology, Faculty of Pharmacy, University of Monastir, Tunisia)
,
Morcuende David
(IPROCAR Research Institute, TECAL Research Group, University of Extremadura, Spain)
,
Andrade Maria-Jesus
(IPROCAR Research Institute, HISEALI Research Group, University of Extremadura, Spain)
,
Chekir-Ghedira Leila
(Molecular and Cellular Biology, Faculty of Pharmacy, University of Monastir, Tunisia)
,
Estevez Mario
(IPROCAR Research Institute, TECAL Research Group, University of Extremadura, Spain)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
139
ページ:
56-64
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)