文献
J-GLOBAL ID:201802262267177836
整理番号:18A1025360
不確実性下での新製品設計と加工技術の選択:2段階確率モデルと食品サプライチェーンへの応用【JST・京大機械翻訳】
Selecting new product designs and processing technologies under uncertainty: Two-stage stochastic model and application to a food supply chain
著者 (2件):
Stefansdottir Bryndis
(TUM School of Management, Technical University of Munich, Arcisstr. 21, 80333 Munich, Germany)
,
Grunow Martin
(TUM School of Management, Technical University of Munich, Arcisstr. 21, 80333 Munich, Germany)
資料名:
International Journal of Production Economics
(International Journal of Production Economics)
巻:
201
ページ:
89-101
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0730A
ISSN:
0925-5273
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)