文献
J-GLOBAL ID:201802262275465876
整理番号:18A2159130
果実ジュースにおけるプレバイオティクス:加工の挑戦,進歩,展望【JST・京大機械翻訳】
Prebiotic in fruit juice: processing challenges, advances, and perspectives
著者 (2件):
Fonteles Thatyane Vidal
(Federal University of Ceara, Food Engineering Department, Biotechnology Laboratory, CEP 60440-900, Fortaleza, CE, Brazil)
,
Rodrigues Sueli
(Federal University of Ceara, Food Engineering Department, Biotechnology Laboratory, CEP 60440-900, Fortaleza, CE, Brazil)
資料名:
Current Opinion in Food Science
(Current Opinion in Food Science)
巻:
22
ページ:
55-61
発行年:
2018年
JST資料番号:
W3014A
ISSN:
2214-7993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)