文献
J-GLOBAL ID:201802262555567379
整理番号:18A1130614
ゼラチン,キトサン及びアラビアゴムの組合せで製造した微粒子の比較【JST・京大機械翻訳】
Comparison of microparticles produced with combinations of gelatin, chitosan and gum Arabic
著者 (5件):
Goncalves Nathalia D.
(School of Applied Sciences, Unicamp, Limeira, Brazil)
,
Grosso Carlos R.F.
(Federal Technological University, UTFPR, Londrina, Brazil)
,
Rabelo Renata S.
(School of Food Engineering, Unicamp, Campinas, Brazil)
,
Hubinger Miriam D.
(School of Food Engineering, Unicamp, Campinas, Brazil)
,
Prata Ana S.
(School of Food Engineering, Unicamp, Campinas, Brazil)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
196
ページ:
427-432
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)