文献
J-GLOBAL ID:201802263028124174
整理番号:18A0923334
RTC豚肉チョップに対する精油の抗酸化効果とRaman分光法によるその評価【JST・京大機械翻訳】
Antioxidant effect of essential oils on RTC pork chops and its evaluation by Raman spectroscopy
著者 (4件):
Zhang Huiyun
(Food and Bioengineering Department, Henan University of Science and Technology, Henan, Luoyang 471003, China)
,
He Peng
(Food and Bioengineering Department, Henan University of Science and Technology, Henan, Luoyang 471003, China)
,
Li Xinling
(Food and Bioengineering Department, Henan University of Science and Technology, Henan, Luoyang 471003, China)
,
Kang Huaibin
(Food and Bioengineering Department, Henan University of Science and Technology, Henan, Luoyang 471003, China)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
42
号:
5
ページ:
e13605
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)