文献
J-GLOBAL ID:201802263119915941
整理番号:18A1263393
微粒子化ホエー蛋白質添加は高蛋白質酸性牛乳ゲルのレオロジーおよび微細構造特性を調節する【JST・京大機械翻訳】
Microparticulated whey protein addition modulates rheological and microstructural properties of high-protein acid milk gels
著者 (2件):
Silva Juliana V.C.
(School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland)
,
O’Mahony James A.
(School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
78
ページ:
145-151
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)