文献
J-GLOBAL ID:201802263443971044
整理番号:18A0794595
調理後の水産食品からのHgとSeのバイオアベイラビリティ【JST・京大機械翻訳】
Bioavailability of Hg and Se from seafood after culinary treatments
著者 (7件):
Schmidt Lucas
(Departamento de Quimica, Universidade Federal de Santa Maria, 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil)
,
Figueroa Julio A.L.
(Metallomics Center, Department of Chemistry, University of Cincinnati, Cincinnati, OH 45221, USA)
,
Dalla Vecchia Paula
(Departamento de Quimica, Universidade Federal de Santa Maria, 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil)
,
Duarte Fabio A.
(Departamento de Quimica, Universidade Federal de Santa Maria, 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil)
,
Mello Paola A.
(Departamento de Quimica, Universidade Federal de Santa Maria, 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil)
,
Caruso Joseph A.
(Metallomics Center, Department of Chemistry, University of Cincinnati, Cincinnati, OH 45221, USA)
,
Flores Erico M.M.
(Departamento de Quimica, Universidade Federal de Santa Maria, 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil)
資料名:
Microchemical Journal
(Microchemical Journal)
巻:
139
ページ:
363-371
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0072A
ISSN:
0026-265X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)