文献
J-GLOBAL ID:201802263964489821
整理番号:18A1344701
全身分析-Serra da Estrela PDOによる認証されたアルティサチーズ生産の改善【JST・京大機械翻訳】
Improvement of Certified Artisan Cheese Production through Systemic Analysis-Serra da Estrela PDO
著者 (3件):
Coelho Denis A.
(Human Technology Group, Department of Electromechanical Engineering and Centre for Mechanical and Aerospace Science and Technology, Universidade da Beira Interior, 6201-001 Covilha, Portugal)
,
Carrola Tiago E. P.
(Human Technology Group, Department of Electromechanical Engineering and Centre for Mechanical and Aerospace Science and Technology, Universidade da Beira Interior, 6201-001 Covilha, Portugal)
,
Couvinhas Ana F.
(Directors & CE Consulting Group, 6200 Covilha, Portugal)
資料名:
Sustainability (Web)
(Sustainability (Web))
巻:
9
号:
3
ページ:
468
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7281A
ISSN:
2071-1050
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)