文献
J-GLOBAL ID:201802264548232152
整理番号:18A0799623
リアルタイムPCR法を用いた韓国の商業市場に販売された赤コショウ製品中の未決定成分の同定【JST・京大機械翻訳】
Identification of undeclared ingredients in red pepper products sold on the South Korea commercial market using real-time PCR methods
著者 (1件):
Kang Tae Sun
(New Hazardous Substance Team, National Institute of Food and Drug Safety Evaluation, Ministry of Food and Drug Safety, 187, Osongsaengmyeong 2-ro, Osong-eup, Heungdeok-gu, Cheongju-si, Chungcheongbuk-do, 28159, Republic of Korea)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
90
ページ:
73-80
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)