文献
J-GLOBAL ID:201802264995916452
整理番号:18A0813152
異なる濃度の湿潤ビール粕を含むまたは含まない再水和トウモロコシにおける発酵プロファイルおよび第一胃内澱粉消化性に及ぼすサイレージ時間の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of ensiling time on fermentation profile and ruminal in vitro starch digestibility in rehydrated corn with or without varied concentrations of wet brewers grains
著者 (6件):
Ferraretto L.F.
(Department of Animal Sciences, University of Florida, Gainesville 32611)
,
Silva Filho W.I.
(Department of Animal Sciences, University of Florida, Gainesville 32611)
,
Fernandes T.
(Department of Animal Sciences, University of Florida, Gainesville 32611)
,
Fernandes T.
(Department of Animal Sciences, Federal University of Lavras, Lavras, MG, Brazil 32700-000)
,
Kim D.H.
(Department of Animal Sciences, University of Florida, Gainesville 32611)
,
Sultana H.
(Department of Animal Sciences, University of Florida, Gainesville 32611)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
101
号:
5
ページ:
4643-4649
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)