文献
J-GLOBAL ID:201802264997457169
整理番号:18A0797228
発酵カカオ豆における新規フラバン-3-オール誘導体の特性化【JST・京大機械翻訳】
Characterization of new flavan-3-ol derivatives in fermented cocoa beans
著者 (7件):
Fayeulle Noemie
(Plateforme Polyphenols, SPO, INRA, Montpellier SupAgro, Univ. Montpellier, Montpellier, France)
,
Vallverdu-Queralt Anna
(Plateforme Polyphenols, SPO, INRA, Montpellier SupAgro, Univ. Montpellier, Montpellier, France)
,
Meudec Emmanuelle
(Plateforme Polyphenols, SPO, INRA, Montpellier SupAgro, Univ. Montpellier, Montpellier, France)
,
Hue Clotilde
(Valrhona SA, Tain l’Hermitage, France)
,
Boulanger Renaud
(UMR Qualisud, Univ. Montpellier, CIRAD, Montpellier SupAgro, Universite d’Avignon, Universite de la Reunion, Montpellier, France)
,
Cheynier Veronique
(Plateforme Polyphenols, SPO, INRA, Montpellier SupAgro, Univ. Montpellier, Montpellier, France)
,
Sommerer Nicolas
(Plateforme Polyphenols, SPO, INRA, Montpellier SupAgro, Univ. Montpellier, Montpellier, France)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
259
ページ:
207-212
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)