文献
J-GLOBAL ID:201802265092296858
整理番号:18A1130403
セージとローズマリーにおけるカルノシン酸の消化酵素に対するバイオアクセシビリティと阻害効果【JST・京大機械翻訳】
Bioaccessibility and inhibitory effects on digestive enzymes of carnosic acid in sage and rosemary
著者 (2件):
Ercan Pinar
(Food Engineering Department, Engineering Faculty, Ege University, 35100 Bornova, Izmir, Turkey)
,
El Sedef Nehir
(Food Engineering Department, Engineering Faculty, Ege University, 35100 Bornova, Izmir, Turkey)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
115
ページ:
933-939
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)