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文献
J-GLOBAL ID:201802265406906245   整理番号:18A0262260

Ugi4成分反応に用いられる2 イソシアノ グルコースDNA酸化に対する阻害効果を強化するためのアプローチ【Powered by NICT】

2-Isocyano glucose used in Ugi four-component reaction: An approach to enhance inhibitory effect against DNA oxidation
著者 (2件):
Zhao Peng-Fei
(Department of Organic Chemistry, College of Chemistry, Jilin University, Changchun 130021, China)
Liu Zai-Qun
(Department of Organic Chemistry, College of Chemistry, Jilin University, Changchun 130021, China)

資料名:
European Journal of Medicinal Chemistry  (European Journal of Medicinal Chemistry)

巻: 135  ページ: 458-466  発行年: 2017年 
JST資料番号: E0845A  ISSN: 0223-5234  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: オランダ (NLD)  言語: 英語 (EN)
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