文献
J-GLOBAL ID:201802265568365739
整理番号:18A1649514
標的/非標的ガスクロマトグラフィー/質量分析ワークフローを用いた茶浸出液中の重要なバイオマーカーの識別【JST・京大機械翻訳】
Differentiation of key biomarkers in tea infusions using a target/nontarget gas chromatography/mass spectrometry workflow
著者 (4件):
Kfoury Nicole
(Department of Chemistry, Tufts University, 200 Boston Ave, Suite G700, Medford, MA 02155, USA)
,
Baydakov Eugene
(EPAM Systems, 41 University Drive, Newtown, PA 18940, USA)
,
Gankin Yuriy
(EPAM Systems, 41 University Drive, Newtown, PA 18940, USA)
,
Robbat Albert
(Department of Chemistry, Tufts University, 200 Boston Ave, Suite G700, Medford, MA 02155, USA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
113
ページ:
414-423
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)