文献
J-GLOBAL ID:201802265958505492
整理番号:18A1129174
Saccharomyces cerevisiaeの発酵 速度論的モデリングと最適化技術の組合せによる効果的なプロセス設計への道【JST・京大機械翻訳】
Fermentation of Saccharomyces cerevisiae - Combining kinetic modeling and optimization techniques points out avenues to effective process design
著者 (4件):
Scheiblauer Johannes
(Siemens AG, Corporate Technology, Siemensstrasse 90, Vienna A-1210, Austria)
,
Scheiner Stefan
(Institute for Mechanics of Materials and Structures, Vienna University of Technology, Karlsplatz 13/202, Vienna A-1040, Austria)
,
Joksch Martin
(Siemens AG, Corporate Technology, Siemensstrasse 90, Vienna A-1210, Austria)
,
Kavsek Barbara
(Siemens AG, Corporate Technology, Siemensstrasse 90, Vienna A-1210, Austria)
資料名:
Journal of Theoretical Biology
(Journal of Theoretical Biology)
巻:
453
ページ:
125-135
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0288B
ISSN:
0022-5193
CODEN:
JTBIA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)