文献
J-GLOBAL ID:201802266150478924
整理番号:18A1848867
餅米の物理的性質に及ぼす冷凍貯蔵と解凍条件の影響 (第1報) 氷結晶と色の測定
Effects of Frozen Storage and Thawing Conditions on Physical Properties of Glutinous Rice: (Part 1) Ice Crystal and Color Measurement
著者 (6件):
ARAKI Tetsuya
(Univ. Tokyo, Tokyo)
,
DU Keren
(Univ. Tokyo, Tokyo)
,
UENO Shigeaki
(Saitama Univ., Saitama)
,
KONO Shinji
(Mayekawa Mfg. Co., Ltd., Ibaraki)
,
DO Gabsoo
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
MAEDA Tatsuro
(Nisshin Foods Inc., Tokyo, JPN)
資料名:
日本冷凍空調学会論文集
(Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers)
巻:
35
号:
3
ページ:
231-236
発行年:
2018年09月30日
JST資料番号:
X0662A
ISSN:
1344-4905
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)