文献
J-GLOBAL ID:201802266349284392
整理番号:18A1307084
計算流体力学,離散要素法および離散相モデルに基づくモデルを用いた感度解析による食品の流動化システムの研究【JST・京大機械翻訳】
Sensitivity analysis using a model based on computational fluid dynamics, discrete element method and discrete phase model to study a food hydrofluidization system
著者 (3件):
Orona Jesica D.
(Instituto de Desarrollo Tecnologico para la Industria Quimica (INTEC), Universidad Nacional del Litoral - CONICET, Guemes 3450, S3000GLN, Santa Fe, Argentina)
,
Zorrilla Susana E.
(Instituto de Desarrollo Tecnologico para la Industria Quimica (INTEC), Universidad Nacional del Litoral - CONICET, Guemes 3450, S3000GLN, Santa Fe, Argentina)
,
Peralta Juan Manuel
(Instituto de Desarrollo Tecnologico para la Industria Quimica (INTEC), Universidad Nacional del Litoral - CONICET, Guemes 3450, S3000GLN, Santa Fe, Argentina)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
237
ページ:
183-193
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)