文献
J-GLOBAL ID:201802267049807456
整理番号:18A1307080
澱粉-グルテンマトリックスにおける油含量と多孔性を定量化するためのマイクロCT法の強化【JST・京大機械翻訳】
Enhancing Micro-CT methods to quantify oil content and porosity in starch-gluten matrices
著者 (2件):
Contardo Ingrid
(Department of Chemical and Bioprocess Engineering, Pontificia Universidad Catolica de Chile, P.O. Box 306, Santiago 6904411, Chile)
,
Bouchon Pedro
(Department of Chemical and Bioprocess Engineering, Pontificia Universidad Catolica de Chile, P.O. Box 306, Santiago 6904411, Chile)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
237
ページ:
154-161
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)