文献
J-GLOBAL ID:201802267095889095
整理番号:18A0605004
ホモ・クオリタス:過剰に意味を創り出す認知の理解に向けて“科学的”情報はどのように理解されるのか?-食品の機能性理解と認知特性の個人差を視点とした分析
How to be Understood “Scientific” Information?-Analysis Based on Individual Differences of Comprehension of Food Function and Cognitive Traits
著者 (8件):
井上紗奈
(Konan Women’s Univ.)
,
本田秀仁
(Univ. Tokyo)
,
森数馬
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol.)
,
山本(前田)万里
(National Agriculture and Food Res. Organization)
,
椎名武夫
(Chiba Univ.)
,
曲山幸生
(National Agriculture and Food Res. Organization)
,
永井成美
(Univ. Hyogo)
,
和田有史
(Ritsumeikan Univ.)
資料名:
認知科学
(Bulletin of the Japanese Cognitive Science Society)
巻:
25
号:
1
ページ:
7-25
発行年:
2018年03月01日
JST資料番号:
L4140A
ISSN:
1341-7924
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)