文献
J-GLOBAL ID:201802267100175095
整理番号:18A0465343
Labnehの物理化学的特性に及ぼす脂肪代替物としてのハイドロコロイドの影響【Powered by NICT】
Effects of hydrocolloids as fat replacers on the physicochemical properties of produced Labneh
著者 (3件):
Saleh Mohammed
(Department of Nutrition and Food Technology, The University of Jordan, Amman 11942, Jordan)
,
Al-Baz Fahed
(Department of Applied Science, Al-Zarqa University College, Al-Balqa Applied University, Al-Salt, Jordan)
,
Al-Ismail Khalid
(Department of Nutrition and Food Technology, The University of Jordan, Amman 11942, Jordan)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
49
号:
1
ページ:
113-120
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)