文献
J-GLOBAL ID:201802267409298502
整理番号:18A0346240
亜臨界水処理を用いた天然コーヒー多糖類の分子改質:構造解析,抗酸化及びDNA保護活性【Powered by NICT】
Molecular modification of native coffee polysaccharide using subcritical water treatment: Structural characterization, antioxidant, and DNA protecting activities
著者 (3件):
Getachew Adane Tilahun
(Department of Food Science and Technology, Pukyong National University, 45 Yongso-ro, Nam-Gu, Busan, 48513, Republic of Korea)
,
Getachew Adane Tilahun
(School of Chemical and Bioengineering, Addis Ababa Institute of Technology, Addis Ababa University, P. O. Box 385, Addis Ababa, Ethiopia)
,
Chun Byung Soo
(Department of Food Science and Technology, Pukyong National University, 45 Yongso-ro, Nam-Gu, Busan, 48513, Republic of Korea)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
99
ページ:
555-562
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)