文献
J-GLOBAL ID:201802267430839968
整理番号:18A1264162
発酵食品から分離したプロバイオティックLactobacillus種間のin vitro抗炎症活性【JST・京大機械翻訳】
In vitro anti-inflammatory activity among probiotic Lactobacillus species isolated from fermented foods
著者 (3件):
Devi Sundru Manjulata
(Microbiology and Fermentation Technology Department, CSIR - Central Food Technological Research Institute, Mysuru 570020, Karnataka, India)
,
Kurrey Nawneet K.
(Department of Biochemistry, CSIR - Central Food Technological Research Institute, Mysuru 570020, Karnataka, India)
,
Halami Prakash M.
(Microbiology and Fermentation Technology Department, CSIR - Central Food Technological Research Institute, Mysuru 570020, Karnataka, India)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
47
ページ:
19-27
発行年:
2018年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)