文献
J-GLOBAL ID:201802268112824379
整理番号:18A0816216
模擬in vitro消化のモデルにおける小麦パンマトリックスとグリーンコーヒー豆フェノール類の相互作用【JST・京大機械翻訳】
Interactions of green coffee bean phenolics with wheat bread matrix in a model of simulated in vitro digestion
著者 (5件):
Swieca Michal
(Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences, Skromna Str. 8, 20-704 Lublin, Poland)
,
Gawlik-Dziki Urszula
(Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences, Skromna Str. 8, 20-704 Lublin, Poland)
,
Seczyk Lukasz
(Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences, Skromna Str. 8, 20-704 Lublin, Poland)
,
Dziki Dariusz
(Department of Thermal Technology, University of Life Sciences, Doswiadczalna Str. 44, 20-280 Lublin, Poland)
,
Sikora Malgorzata
(Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences, Skromna Str. 8, 20-704 Lublin, Poland)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
258
ページ:
301-307
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)