文献
J-GLOBAL ID:201802268685779943
整理番号:18A1789574
菓子脂肪の結晶化に及ぼす乳化剤および熱帯硬質脂肪の影響
The influence of emulsifiers and tropical hard fat on the crystallization of confectionery fats
著者 (3件):
SONWAI Sopark
(Silpakorn Univ., THA)
,
PODCHONG Pawitchaya
(Silpakorn Univ., THA)
,
ROUSSEAU Derick
(Ryerson Univ., Toronto, CAN)
資料名:
日本油化学会年会講演要旨集
(Abstracts. Annual Meeting of the Japan Oil Chemists' Society)
巻:
57th
ページ:
173
発行年:
2018年09月04日
JST資料番号:
L0847A
ISSN:
1348-6764
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)