文献
J-GLOBAL ID:201802268766714797
整理番号:18A0711880
異なる温度におけるヨーグルトの貯蔵中のSalmonella Enteritidisの生存のモデリング【JST・京大機械翻訳】
Modelling survival of Salmonella Enteritidis during storage of yoghurt at different temperatures
著者 (3件):
Savran Derya
(Department of Food Engineering, Ankara University, 06110 Ankara, Turkey)
,
Perez-Rodriguez Fernando
(Department of Food Science and Technology, University of Cordoba, International Campus of Excellence in the AgriFood Sector (ceiA3), Campus Rabanales s/n Edif. Darwin-C1 Annex, 14014 Cordoba, Spain)
,
Kadir Halkman A.
(Department of Food Engineering, Ankara University, 06110 Ankara, Turkey)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
271
ページ:
67-76
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)