文献
J-GLOBAL ID:201802269385026206
整理番号:18A0145076
感覚法の時間的領域に対するトレーニングの効果:乳蛋白質加水分解物を用いた研究【Powered by NICT】
The effect of training on the temporal dominance of sensations method: A study with milk protein hydrolysates
著者 (4件):
Hutchings Scott C.
(Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, The University of Melbourne, Parkville, Victoria, Australia)
,
de Casanove Aude
(Institute of Food and Health, School of Agriculture and Food Science, University College Dublin, Belfield, Dublin, Ireland)
,
Schlich Pascal
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, CNRS, INRA, Univ. Bourgogne Franche-Comte, F-21000, Dijon, France)
,
O’Riordan Dolores
(Institute of Food and Health, School of Agriculture and Food Science, University College Dublin, Belfield, Dublin, Ireland)
資料名:
Journal of Sensory Studies
(Journal of Sensory Studies)
巻:
32
号:
6
ページ:
ROMBUNNO.12303
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0042A
ISSN:
0887-8250
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)