文献
J-GLOBAL ID:201802270286812569
整理番号:18A1005754
Dine-inレストランにおけるメニューラベリング実装:公衆の知識,態度および実践【JST・京大機械翻訳】
Menu labeling implementation in dine-in restaurants: the Public’s knowledge, attitude and practices
著者 (3件):
Radwan Hadia
(Department of Clinical Nutrition and Dietetics, College of Health Sciences/Sharjah Institute for Medical Research, University of Sharjah, Sharjah, United Arab Emirates)
,
Faroukh Eman M.
(Dubai Health Authority, Dubai, United Arab Emirates)
,
Obaid Reyad Shaker
(Department of Clinical Nutrition and Dietetics, College of Health Sciences/Sharjah Institute for Medical Research, University of Sharjah, Sharjah, United Arab Emirates)
資料名:
Archives of Public Health (Web)
(Archives of Public Health (Web))
巻:
75
号:
1
ページ:
8
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7411A
ISSN:
2049-3258
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)