文献
J-GLOBAL ID:201802270359179268
整理番号:18A1608201
ヤシ乳とココナッツ油:蛋白質機能性に関連したそれらの製造【JST・京大機械翻訳】
Coconut Milk and Coconut Oil: Their Manufacture Associated with Protein Functionality
著者 (2件):
Patil Umesh
(Dept. of Food Technology, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla Univ., Hat Yai, Songkhla, 90112, Thailand)
,
Benjakul Soottawat
(Dept. of Food Technology, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla Univ., Hat Yai, Songkhla, 90112, Thailand)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
83
号:
8
ページ:
2019-2027
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)