文献
J-GLOBAL ID:201802271005156647
整理番号:18A0720906
ar根(Marantha arundinacea L)澱粉の顆粒形態,糊化挙動及び機能特性に及ぼす物理的修飾の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of physical modification on granule morphology, pasting behavior, and functional properties of arrowroot (Marantha arundinacea L) starch
著者 (5件):
Astuti Rizki Maryam
(Department of Food Science and Technology, Universitas Bakrie, Jakarta Selatan, Indonesia)
,
Widaningrum
(Indonesian Center for Agricultural Post Harvest Research and Development, Bogor, Indonesia)
,
Asiah Nurul
(Department of Food Science and Technology, Universitas Bakrie, Jakarta Selatan, Indonesia)
,
Setyowati Ade
(Department of Food Science and Technology, Universitas Bakrie, Jakarta Selatan, Indonesia)
,
Fitriawati Riska
(Department of Food Science and Technology, Universitas Bakrie, Jakarta Selatan, Indonesia)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
81
ページ:
23-30
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)