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文献
J-GLOBAL ID:201802271051655575   整理番号:18A0752375

NaClを含まないキュウリ発酵被覆ブラインのCaCl_2とグリセリンを含む物理的性質とbrined果実の見かけの凍結損傷【JST・京大機械翻訳】

Physical properties of NaCl-free cucumber fermentation cover brine containing CaCl2 and glycerin and apparent freezing injury of the brined fruits
著者 (4件):
Diaz Joscelin T.
(Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina 27695)
Perez-Diaz Ilenys M.
(USDA-ARS, Food Science Research Unit, Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina 27695)
Messer Nadya
(Gedney Foods Company, Chaska, Minnesota 55318)
Safferman Steven I.
(Department of Biosystems and Agricultural Engineering, Michigan State University, East Lansing, Michigan 48824)

資料名:
Journal of Food Processing and Preservation  (Journal of Food Processing and Preservation)

巻: 42  号:ページ: e13582  発行年: 2018年 
JST資料番号: H0774A  ISSN: 0145-8892  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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