文献
J-GLOBAL ID:201802271148887392
整理番号:18A1623737
食品と液体の電磁特性の測定【JST・京大機械翻訳】
Measurement of Electromagnetic Properties of Food Products and Liquids
著者 (4件):
Karpisz T.
(Warsaw University of Technology, Institute of Radio electronics and Multimedia Technology, Warsaw, Poland)
,
Salski B.
(Warsaw University of Technology, Institute of Radio electronics and Multimedia Technology, Warsaw, Poland)
,
Kopyt P.
(Warsaw University of Technology, Institute of Radio electronics and Multimedia Technology, Warsaw, Poland)
,
Krupka J.
(Warsaw University of Technology, Institute of Microelectronics and Optoelectronics, Warsaw, Poland)
資料名:
IEEE Conference Proceedings
(IEEE Conference Proceedings)
巻:
2018
号:
ISEMA
ページ:
1-9
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2441A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)