文献
J-GLOBAL ID:201802271532296892
整理番号:18A0438212
ホエー蛋白質ミクロゲルの包接によるシェルフ安定Pickering高内部相エマルション(HIPE)の生成【Powered by NICT】
Formation of shelf stable Pickering high internal phase emulsions (HIPE) through the inclusion of whey protein microgels
著者 (4件):
Zamani Somayeh
(Department of Food Science, College of Agriculture & Life Science, Cornell University, NY, USA. Alireza@cornell.edu)
,
Malchione Nicholas
,
Selig Michael J.
,
Abbaspourrad Alireza
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
2
ページ:
982-990
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)