文献
J-GLOBAL ID:201802271586915102
整理番号:18A1330080
虫害はダイズ(Glycine max)中の花粉関連食物アレルゲン濃度を増加させる
Worm wounding increases levels of pollen-related food allergens in soybean (Glycine max)
著者 (6件):
HANAFUSA Kayo
(Kindai Univ., Nara, JPN)
,
MURAKAMI Hiroki
(Kindai Univ., Nara, JPN)
,
UEDA Takuya
(Kindai Univ., Nara, JPN)
,
YANO Erika
(Kindai Univ., Nara, JPN)
,
ZAIMA Nobuhiro
(Kindai Univ., Nara, JPN)
,
MORIYAMA Tatsuya
(Kindai Univ., Nara, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
82
号:
7
ページ:
1207-1215
発行年:
2018年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)