文献
J-GLOBAL ID:201802271681143462
整理番号:18A1614809
新規高α鎖ゼラチンのアルカラーゼ支援生産と熱処理により影響されるそのヒドロゲルの機能安定性【JST・京大機械翻訳】
Alcalase assisted production of novel high alpha-chain gelatin and the functional stability of its hydrogel as influenced by thermal treatment
著者 (4件):
Zhang Yi
(Department of Food Science & Agricultural Chemistry, McGill University, Ste-Anne-de-Bellevue, Quebec H9X 3V9, Canada)
,
Dutilleul Pierre
(Department of Plant Science, McGill University, Ste-Anne-de-Bellevue, Quebec H9X 3V9, Canada)
,
Orsat Valerie
(Department of Bioresource Engineering, McGill University, Ste-Anne-de-Bellevue, Quebec H9X 3V9, Canada)
,
Simpson Benjamin K.
(Department of Food Science & Agricultural Chemistry, McGill University, Ste-Anne-de-Bellevue, Quebec H9X 3V9, Canada)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
118
号:
PB
ページ:
2278-2286
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)