文献
J-GLOBAL ID:201802272344492472
整理番号:18A0142197
バナナ,パイナップル,とリンゴの構造変化に及ぼす真空乾燥の影響【Powered by NICT】
Effects of vacuum drying on structural changes of bananas, pineapples, and apples
著者 (3件):
Junlakan Wannapit
(Faculty of Food Science and Technology, Suratthani Rajabhat University, Surat Thani, 84100, Thailand)
,
Tirawanichakul Supawan
(Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Prince of Songkla University, Songkhla, 90110, Thailand)
,
Yamsaengsung Ram
(Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Prince of Songkla University, Songkhla, 90110, Thailand)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
41
号:
6
ページ:
ROMBUNNO.13264
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)