文献
J-GLOBAL ID:201802272626204605
整理番号:18A0755754
イランのヨーグルト飲料(Doogh)のLactobacillus acidophilus LA-5の生存性と物理化学的性質に及ぼすThymeとAloe vera抽出物と共にの亜鉛とビタミンB_12の影響【JST・京大機械翻訳】
The effect of zinc and vitamin B12 together with thyme and Aloe vera extracts on the viability of Lactobacillus acidophilus LA-5 and physicochemical properties of Iranian yoghurt drink (Doogh)
著者 (1件):
Karami Mostafa
(Faculty of Food Science and Technology, Bu-Ali Sina University of Hamedan, Hamedan, 6516613491, Iran)
資料名:
International Journal of Dairy Technology
(International Journal of Dairy Technology)
巻:
71 Suppl S1
ページ:
149-156
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0057A
ISSN:
1364-727X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)